Industrieel de Technologieco. van Zhejiangmeibao, Ltd

Energie, Milieu, Ontwikkeling

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

Zhejiang Meibao Industrial Technology Co.,Ltd

Ik ben online Chatten Nu
China Zhejiang Meibao Industrial Technology Co.,Ltd certificaten
China Zhejiang Meibao Industrial Technology Co.,Ltd certificaten
De ontwikkeling van ondernemingen is de verantwoordelijkheid van iedereen. Gewillig aan in het Nieuwjaar, op een nieuw uitgangspunt, stap op een nieuwe reis wordt gebaseerd die, creeer nieuwe briljant!

—— Unilever

Ik wens uw bedrijfschaal omhoog, bedrijfsontwikkeling en bloeiende zaken. Ik wens de toekomst wij kunnen samenwerken de oorzaak oprecht en gezamenlijk tot stand brengen!

—— P&G

Zhejiang Meibao Industrial Technology Co.,Ltd

Zhejiang Meibao Industrial Technology Co.,Ltd
Zhejiang Meibao Industrial Technology Co.,Ltd
Zhejiang Meibao Industrial Technology Co.,Ltd
Zhejiang Meibao Industrial Technology Co.,Ltd
Zhejiang Meibao Industrial Technology Co.,Ltd
Zhejiang Meibao Industrial Technology Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Meibao
Aantal werknemers : 120~150
Jaarlijkse omzet : 20000000-23000000
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 70% - 80%

Is Industrieel de Technologieco. van Zhejiangmeibao, Ltd (Origineel van de de Oventechniek van Hangzhou Meibao Co., Ltd) een wetenschappelijk en technologisch professioneel bedrijf die R&D, ontwerp, vervaardiging, installatie, het zuiveren en de dienst van de volledige reeks productielijnen en energiemateriaal integreren. Het bedrijf heeft ongeveer 120 beroeps in R&D, ontwerp, productie, installatie en projectleiding. Het heeft twee productieinstallaties, die een gebied van 80.000 vierkante meters behandelen. Ons bedrijf is een „Nationale High-tech Onderneming“. Het is een lid van CCIA en heeft de autonomie van de invoer en de uitvoerzaken. Ons bedrijf heeft een volledig van de productonderzoek en ontwikkeling systeem, kwaliteitsbeheersysteem en het professionele team van de techniekbouw. Wij hebben certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van ISO9001 de internationale overgegaan. Veel van de technologieën van het bedrijf en het materiaal zijn voor nationale uitvinding en gebruiksmodeloctrooien van toepassing geweest.

 

Wij kunnen volledige reeks van productielijn van het 5000~250000 ton/jaar detergent poeder en vloeibare detergent productielijn verstrekken. De procesconfiguratie is van eenvoudige handverrichting aan gecentraliseerde automatische controle van centrale computer. Wij ondernemen technisch overleg en de oude de techniek technische diensten van de lijnwederopbouw. Ons bedrijf heeft met succes een volledige reeks productielijnen voor detergent poeder, vloeibaar detergent, vloeibaar natriumsilicaat, stevig natriumsilicaat etc. voor vele bedrijven over de hele wereld ontworpen.

 

Het volgende is de leveringsvideo van detergent het poederproductielijn van de neveltoren met jaarlijkse output van 200.000 ton.

China Zhejiang Meibao Industrial Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

De de energiemateriaal van het bedrijf en hete luchtoven is met succes toegepast om chemisch product, meststof, voer, bouwmaterialen, geneeskunde, voedsel, metallurgie en andere producten te drogen. In Unilever (China, India, Pakistan), Indonesië P.T.Wings Surya Company, Indonesië PT. Pacinesia Chemical Industry Company, Pakistan Ittehad Chemicals Ltd, Singapore International Glue Company, Amerikaans Procter & Gokbedrijf, Duits Henkel-Bedrijf, de Groep van Nice, de Groep van Guangzhou Liby, de Potas Corp van Qinghai Salt Lake Yuantong, Chemisch de Meststoffenco. van Zhong'a, Ltd, enz.

 

De producten van ons bedrijf worden uitgevoerd naar Vietnam, India, Laos, Birma, Indonesië, Pakistan, Thailand, Tanzania, slaen, Jamaïca en andere landen op.

 

Wij hangen het beheersconcept aan „people-oriented, wetenschappelijke en technologische innovatie, eerbied voor aard, redelijk gebruik, duurzaam ontwikkeling en steunfonds“. Wij zullen geavanceerde technologie, altijd prima producten en hoogte - de kwaliteitsdienst aan onze klanten verstrekken. Wij dringen erop aan dat terwijl het brengen van meer voordelen en waarborgen aan onze klanten, wij ook tot de duurzame ontwikkeling van de middelen van China en de verbetering van mensenleven bijdragen.

 

China Zhejiang Meibao Industrial Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

China Zhejiang Meibao Industrial Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 2
 
China Zhejiang Meibao Industrial Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 3
 
China Zhejiang Meibao Industrial Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 4
 
China Zhejiang Meibao Industrial Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 5
 
China Zhejiang Meibao Industrial Technology Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 6

 

Contactgegevens
Zhejiang Meibao Industrial Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Ms. Helen Zhong

Tel.: 0086571-86787432 / 0086571-85185926

Fax: 86-571-8530-1731

Direct Stuur uw aanvraag naar ons